Set Menyusu Shaklee Terbaik

Assalamualaikum dan hai semua.

Cik Adah nak share dengan uolls tentang set penyusuan terbaik.

Sebenarnyakan elok ke tak ambil supplemen untuk menyusu ni? Susu keluar sama je kan? Haaa uolls masih runsing kan tu. Persoalan akan terjawab di penghujung entry. So, kene baca sampai habislah ye 😉

Siapa yang perlukan Set Menyusu?
😍 Ibu yang kepenatan
😍 Ibu yang berniat menyusu secara ekslusif
😍 Ibu yang tidak cukup rehat dan tidur
😍 Ibu yang mengalami sakit pinggang atau sendi
😍 Ibu yang mudah jatuh sakit dan untuk tingkatkan antibodi
😍 Ibu yang bekerja dan tak mempunyai stok susu yang banyak
😍 Ibu yang ingin pulih semasa pantang
😍 Ibu yang memilih makan, miss makanan berkhasiat

Kalau mummies ada masalah ni, cepat - cepatlah ambil supplement. Supplement memang membantu mummies dapatkan rehat yang cukup, sentiasa bertenaga, susu pun tak drop.

Ada 4 set menyusu (boleh pilih ikut kemampuan mummies). Lagi lengkap lagi membantu.

Set 1

(Set Penyusuan Lengkap)

Vitalea
B Complex
Vitamin C
Alfalfa
Ostematrix
ESP



Set 2

ESP
Alfalfa
Ostematrix
Omega

👍 Menambah khasiat susu ibu
👍 Memelihara gigi dan tulang ibu dari rosak semasa menyusukan anak
👍 Menambahkan kuantiti susu ibu dihasilkan
👍 Mengelakkan masalah sembelit ibu ketika menyusu
👍 Menggalakkan pertumbuhan minda yang pesat
👍 Susu ibu lebih pekat
👍 Membantu mengurangkan berat badan ibu semasa menyusukan anak
👍 Mengelakkan masalah buasir

Set 3

(Set Asas)

ESP
Alfalfa
Ostematrix

👍 Menambah khasiat susu ibu
👍 Memelihara gigi dan tulang ibu dari rosak semasa menyusukan anak
👍 Menambahkan kuantiti susu ibu dihasilkan
👍 Mengelakkan masalah sembelit ibu ketika menyusu

Set 4

(Set Bajet)

ESP
Alfalfa

👍 menambah khasiat susu ibu
👍 menambahkan kuantiti susu ibu dihasilkan

Cik Adah share sikit pasal tips menyusu ni. Mummies kene tahu kalau makan supplement, memang kene ambil air kosong secukupnya. Nak supply susu, air kosong memang baguslah untuk kelancaran.

Lagi satu, mummies kene jaga jadual pam susu. Pagi - pagi masa subuh tu seawal 5.30 pagi adalah masa terbaik untuk pam. Sebab masa tu masa prolaktin yang tinggi dan sangat bagus untuk baby dan imun.

Haaa nak tau lagi kene beli dengan Cik Adah dululah baru dapat tips exclusive camni 😉

Vitamin - vitamin ni ada yang sampai 6 bulan tau tahan. Encik suami bolehlah hadiahkan untuk isteri. Isteri nanti pun semakin cantik untuk sape lagi kan? Hehehe



Nampak tak perbezaan susu A dan B?

Ada segelintir kata tak makan supplement pun boleh produce susu juga. Tapi kalau kita tengok dari susu A, itu adalah susu tanpa minum ESP. Nampak cair je

Susu B adalah susu dengan ESP. Bukan campur ESP dalam susu tapi si ibu minum ESP. Nampak pekat dan berkualiti tu. Inilah idaman setiap wanita. Nak bagi yang terbaik dan berkualiti untuk anak. Mummies kene faham ye susu yang berkualiti bagus untuk antibodi anak. Kata nak menyusu sampai 2 tahun 😉





Cik Adah memang sangat - sangat sarankan mummies ambil Set Menyusu yang lengkap. Better ambil masa pregnant lagi. Biar mummies bertenaga selalu, tak mudah letih, emosi sentiasa stabil, nak solat pun mudah, ibu dan anak pun sihat.

So, perlu ke tak ambil supplement? Mestilah perlu 😉

Mummies pun semakin cantik semakin gebu. Suami pun makin sayang 😍

P/s: Dalam set menyusu ni ada jamu moden tau. Patotlah suami makin sayang. Ahaks 😘

Nak order set menyusu ni, contact je Cik Adah. Boleh kepoci banyak lagi 😝

Saadah
013-7976876
Founder of SCB
Share on Google Plus

About Cik Saadah

Penulis merupakan graduan sarjana dan pengedar shaklee yang sah. Penulis mempunyai empayar yang diberi nama sebagai SCB Empire yang mana mengambil nama daripada blognya iaitu Sihat Ceria Bergaya. Kini, penulis mempunyai 30 orang ejen Shaklee di seluruh Malaysia. Boleh dapatkan khidmat konsultasi secara percuma.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment

Most Popular

Text Widget

Segala penulisan tentang produk / testimoni yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos apa jua penyakit. Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Pembaca digalakkan mendapatkan nasihat daripada pakar kesihatan.